Görevlerin Amacı Nedir? Edit

Görevlerin amacı oyuna alışmanızı sağlamak ve size ilk adımlarınızda yardımcı olmaktır.

Toplamda 64 görev vardır. Bütün görevleri yapabilmek için oyunu belirli bir süre oynamak zorundasınız. İlk günde 15 görev yapmanıza izin verilir. İkinci gün 9, üçüncü 9 şeklinde devam eder.

Sağlık Yenilenmesi: Sağlığınızı otomatik olarak 100'e çıkartır.

XP: Tecrübe Puanı (İngilizcedeki Experience Point'in kısa şeklidir)

NOT: 7, 24, 31, 33, 42, 46 ve 52 numaralı görevleri bitirdikten sonra öncelikle vuruş haklarınızı kullanıp sonradan görev ödüllerini almanız yararınıza olacaktır. Böylece Sağlık Yenilenmesi'nden maksimum verimi almış olursunuz.

Görev Listesi Edit

Not: Oyunu İngilizce oynadığımdan dolayı görev isimlerini kendim çevirdim. Orjinal çevirileri bilenler düzenleyerek katkıda bulunurlarsa sevinirim.

Görev 1 Edit

Profil sayfanı ziyaret et.

Ödül: 1 XP

Açıklama: Sol menüden kullanıcı adınıza tıklayarak profilinize gidiniz.

Görev 2 Edit

İlk antremanını yap.

Ödül: 1XP, Q3 Silah x1

Açıklama: Üst menüden Yerlerim - Antreman bölümüne giderek ilk antremanınızı yapınız.

Görev 3 Edit

İş bul.

Ödül: 1 XP

Açıklama: Üst menüden Market - İş Piyasası bölümüne giderek uygun bir işe giriniz.

Görev 4 Edit

İlk defa çalış.

Ödül: 1 XP, Q3 Ekmek x1

Açıklama: Üst menüden Yerlerim - Çalışma bölümüne giderek bulunduğunuz şirkette çalışın.

Görev 5 Edit

Antreman savaşında en azından 5 kere vurun.

Ödül: Q1 Ekmek x5, Q1 Hediye x5

Açıklama: Üst menüden Ülke - Savaşlar bölümüne giderek antreman savaşında herhangi bir taraftan 5 kere vuruş yapınız.

Görev 6 Edit

Sağlık kazanın. (Ekmek yiyin ya da hediye kullanın)

Ödül: 3 XP, Q1 Silah x5

Açıklama: Sol menüden "İtem Kullan" bölümünden ekmek ya da hediye kullanarak sağlığınızı yenileyin.

Görev 7 Edit

Bugün antreman savaşında en azından 1 kere çılgın vuruş yapın.

Ödül: 3 XP, Sağlık Yenilenmesi

Açıklama: Üst menüden Ülke - Savaşlar bölümüne giderek antreman savaşında herhangi bir taraftan 1 kere çılgın vuruş yapınız.

Görev 8 Edit

Avatar yükle.

Ödül: 2 XP, Q3 Bilet x1

Açıklama: Sol menüden kullanıcı adınıza tıklayarak profilinize gidiniz. Avatarınız altında bulunan "Profili Düzenle" yazısına tıklayınız. Bilgisayarınızda bulunan maksimum 200 KB boyutlu bir resmi seçip Submit'e tıklayınız.

Görev 9 Edit

Bildirimler sayfanı kontrol et.

Ödül: 1 XP, Q3 Ekmek x3

Açıklama: Sağ üst köşede bulunan ünlem işaretine tıklayarak ALL NOTIFICATIONS'a tıklayınız.

Görev 10 Edit

Oyun haritasına bak.

Ödül: 2 XP, 3 TRY

Açıklama: Üst menüden Ülke - Harita bölümüne gidiniz.

Görev 11 Edit

Marketten bir şey al.

Ödül: 3 TRY, Q3 Bilet x1

Açıklama: Üst menüden Market - Ürün Marketi bölümüne girerek herhangi bir şeyi satın alın.

Görev 12 Edit

Ülkenin başkentine seyahat et.

Ödül: 2 XP, Q3 Ticket x1

Açıklama: Sol menüde Kısayollar altındaki uçak simgesine (seyahat et) tıklayınız. Ülkenin başkentini ve kullanmak istediğiniz bilet kalitesini seçerek Seyahat Et butonuna tıklayınız.

Görev 13 Edit

Yeni bir başarı kazan.

Ödül: 10 XP, 1 Altın, Rastgele Q1 Ekipman

Açıklama: Yeni bir başarı elde ettikten sonra sol menüde Kısayollar altında kupa simgesine (başarılarınız) tıklayınız. Başarıları tekrar hesapla butonuna tıklayınız.

Görev 14 Edit

Ekipman giy.

Ödül: 2 XP, 3 TRY

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Ekipman bölümünden ekipman giyiniz. (Eğer ekipmanınız yoksa üst menüden Market - Açık Artırmalar bölümünden satın alabilirsiniz)

Görev 15 Edit

En azından 1 makaleyi oyla.

Ödül: 5 XP, 2 TRY

Açıklama: Anasayfada (Üst menü - Dünya Simgesi) bulunan haberler bölümünden herhangi bir makaleyi açarak makalenin sağ üstündeki "Oyla" butonuna basınız.

Görev 16 Edit

İşte 2. gün

Ödül: 2 XP, Q4 Ekmek x2

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Çalışma bölümünden bulunduğunuz şirkette çalışın.

NOT: Oyuna başladığınızda ekonomik yeteneğiniz 1 iken ilk çalışma sonrasında 2'ye yükselir. İş verenler ekonomik yeteneklerine göre maaş verdiğinden dolayı ilk gün girdiğiniz işten ayrılıp daha yüksek maaşlı yeni işinize girebilirsiniz.

Görev 17 Edit

Ülkenize shout kullanarak merhaba diyin. İsterseniz kendinizi tanıtabilirsiniz.

Ödül: 6 XP

Açıklama: Anasayfada (Üst menü - dünya simgesi) bulunan "Shout" bölümüne yeni bir shout yazın.

Görev 18 Edit

Marketten 0.5 altın alın.

Ödül: 2 XP, 1 Altın

Açıklama: Üst menüde Market - Para Piyasası bölümünden 0.5 altın satın alın.

Görev 19 Edit

Açık artırmadan bir ekipman alın.

Ödül: 2 XP, 1 Altın

Açıklama: Üst menüde Market - Açık Artırmalar bölümünden bir ekipman satın alın.

Görev 20 Edit

Bir ekipmanı açık artırmaya çıkarın.

Ödül: 2 XP, 100 Tahıl, Rastgele Q1 Ekipman

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Açık Artırmalar bölümünden sahip olduğunuz bir ekipmanı açık artırmaya çıkarın.

NOT: Görevin tamamlanması için açık artırmaya çıkarılan ekipmanın satılması gerekmez. Dilerseniz açık artırmayı görevi yaptıktan sonra iptal edebilirsiniz.

Görev 21 Edit

Markette 100 tahıl satın.

Ödül: 5 XP, Q5 Silah x1, Q5 Ekmek x2

Açıklama: Üst menüde Market - Ürün Marketi bölümüne giriniz. "Tekliflerimi Göster/yeni teklif gönder" yazısına tıklayınız. 100 tane tahılı belirlediğiniz fiyattan satışa çıkarınız.

Görev 22 Edit

Staff Sergeant rütbesine ulaşın.

Ödül: 2 XP, 5 TRY

Açıklama: Rütbeniz sol menüde bulunan kırmızı barın dolmasıyla artmaktadır. Bu barın dolması için savaşlarda vuruş yapmanız gerekmektedir.

Görev 23 Edit

Marketten 50 tane Q1 Silah satın alın.

Ödül: 3 XP, 10 TRY

Açıklama: Üst menüde Market - Ürün Marketi bölümüne giriniz. Q1 Silahı seçerek 50 tane satın alınız.

Görev 24 Edit

Sergeant First Class rütbesine ulaşın.

Ödül: Sağlık Yenilenmesi

Açıklama: Rütbeniz sol menüde bulunan kırmızı barın dolmasıyla artmaktadır. Bu barın dolması için savaşlarda vuruş yapmanız gerekmektedir.

Görev 25 Edit

3. defa çalışın.

Ödül: 3 XP, Q4 Hediye x2

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Çalışma bölümünden çalışın.

Görev 26 Edit

3. defa antreman yapın.

Ödül: 3 XP, Q4 Ekmek x2

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Antreman bölümünden 3. antremanınızı yapın.

Görev 27 Edit

5 tane makaleyi oyla.

Ödül: 5 XP

Açıklama: Anasayfada bulunan haberler bölümünden 5 tane makaleyi oylayın.

Görev 28 Edit

Admin'in gazetesine abone ol.

Ödül: 5 XP, 5 TRY

Açıklama: Sol menüdeki arama kutucuğuna "Admin news" yazın. Bulduğunuz vatandaşın gazetesi Adminland'e tıklayın. Sağ üst köşedeki Abone ol butonuna tıklayın.

Görev 29 Edit

Bir askeri birliğe başvuru gönder.

Ödül: 5 XP, Q1 Silah x5

Açıklama: Üst menüde Yerlerim - Askeri Birlik bölümünden var olan bir askeri birliğe başvuru gönderin.

Not: Başvuruyu gönderdiğiniz an görev tamamlanır.

Görev 30 Edit

Bugün 30 kere savaş.

Ödül: 10 XP

Açıklama: Herhangi bir savaşta 30 kere (6 tane çılgın) vuruş yap.

Görev 31 Edit

Master Seargent rütbesine ulaş.

Ödül: 5 XP, Sağlık Yenilenmesi

Açıklama: Rütbeniz sol menüde bulunan kırmızı barın dolmasıyla artmaktadır. Bu barın dolması için savaşlarda vuruş yapmanız gerekmektedir.

Görev 32 Edit

Açık artırmadan 2. ekipmanınızı satın alın.

Ödül: 5 XP, Q3 Bilet x2

Açıklama: Üst menüde Market - Açık Artırmalar bölümünden 2. ekipmanınızı satın alın.

Görev 33 Edit

5 çılgın vuruş yap.

Ödül: 5 XP, Sağlık Yenilenmesi

Açıklama: Herhangi bir savaşta 5 kez çılgın vuruş yapın.

Görev 34 Edit

Bugün çalış ve antreman yap.

Ödül: 5 XP, Q4 Hediye x2

Açıklama: Önceki günlerde yaptığınız gibi bugün de çalışıp antremanınızı yapın.

Görev 35 Edit

Teamspeak / Skype / IRC hakkında bir shout atın.

Ödül: 5 XP, Q4 Hediye x2

Açıklama: Ülkeye istediğinizi yazarak shout atmanız görevin tamamlanması için yeterli olacaktır.